Menu Sluiten

Textielbedrukking

Wat is textielbedrukking? Simpel gezegd is dat het aanbrengen van een print (een logo, foto of bedrijfsnaam) op een product dat is gemaakt van textiel. Je kunt alle kanten uit met textielbedrukking. Denk aan t-shirts, hoodies, horecakleding, sportkleding en jassen. Maar ook aan paraplu’s, tassen, keycords en petten. Daarnaast zijn er veel manieren om het textiel te bedrukken: van het hypermoderne DTF (direct to film) en DTG (direct to garment) tot het ambachtelijk zeefdrukken en borduren. De mogelijkheden van textielbedrukking zijn dus groot.

op de foto zie je hoe belangrijk uitstraling van je bedrijfskleding is. De vrolijke kleurtjes van deze bedrukte hoodies van stanley en stella stralen dit bijvoorbeeld heel goed uit.

Bedrijfskleding

Maak jezelf en je werknemers blij met goede bedrijfskleding. Of je nu zoekt naar functionele werkkleding of naar een geweldig visitekaartje voor jouw bedrijf: wij helpen je met de beste keuze.

op deze afbeelding zie je een zanger met een bedrukt t-shirt. Dit is een van de vele voorbeelden van promotionele kleding.

Promotionele kleding

Promoot jouw sportclub, scouting, festival of band met de juiste uitstraling. Naast textiel hebben wij natuurlijk nog veel andere merchandise.

op deze afbeelding zie je een aantal totebags, samen met patches, caps, stickers en pins is dit de meest voorkomende merchandise.

Merchandise

Wil jij indruk maken op klanten, je naamsbekendheid vergroten of je nieuwe logo presenteren? Wij helpen jou met merchandise zoals tassen, caps en paraplu's.

Wat past het beste bij jou? Wij geven advies op maat!

Op zoek naar bedrijfskleding, maar heb je geen idee welke kleding geschikt is voor je medewerkers? Kun je beter kiezen voor katoen of polyester? En voor 180 of 220 grams textiel? Is het slim om bij een grote oplage te kiezen voor transfereren (DTF) of juist voor zeefdruk? En is het mogelijk om fullcolour foto’s op textiel te drukken? Krijg je keuzestress bij alle verschillende soorten T-shirts en hoodies? Geen zorgen: wij passen er een mouw aan!

Met zoveel keuzes zien veel mensen door de bomen het bos niet meer.  Wij helpen graag met het maken van de juiste keuzes door onder andere de onderstaande vragen met jou te bespreken.

  • Waarvoor wordt het textiel gebruikt?
  • Hoeveel stuks heb je nodig?
  • Hoe lang moet het textiel meegaan?
  • Wil je duurzaam biologisch textiel?
  • Welke print (afbeelding/logo) wil je op het textiel? En waar?
  • Wat is ongeveer het budget?

Meer informatie?

In onze catalogus zie je u een groot deel van ons textielassortiment, maar we hebben ook nog andere opties. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op via ons contactformulier, mail naar info@cobraprint.nl of bel ons op 040 257 51 00.

Onze showroom in Eindhoven bezoek je met of zonder afspraak, onze deuren staan altijd open.

Weet je al wat je wil? Vraag dan direct een offerte aan.