Menu Sluiten

Onze producten

Cobraprint is een drukkerij in eigen beheer voor werkkleding, promotiekleding en merchandise in Eindhoven. We bedrukken alle soorten textiel. Denk aan denken aan t-shirts, hoodies, werkbroeken, vesten, horecakleding, paraplu’s, caps, theedoeken, handdoeken, tassen en nog veel meer.

Naast kleding maken wij ook buttons, mokken, pins, zonnebrillen en nog véél meer producten maken. Hieronder krijg je een indruk van ons uitgebreide assortiment. Heb je een specifiek verzoek dat niet op onze website staat? Dan kunnen wij je toch vaak alsnog helpen!

Textiel

Wij bedrukken alle soorten textiel: t-shirts, bedrijfskleding, hoodies, werkkleding, jassen, sjaals, sportkleding, tassen, sokken, broeken. Is het van textiel? Dan kunnen wij het bedrukken.

Caps

Wij hebben een groot assortiment aan truckercaps, sportcaps en overige modellen. Het is mogelijke om een cap te borduren, een patch te plaatsen of te voorzien van een flextransfer.

Mokken

Door middel van Sublematie voorzien wij alle mokken van een kleine of grote opdruk. De opdrukken blijven in goede staat tot wel 3500 spoelbeurten in de vaatwasser.

Patches

Rond, vierkant of helemaal uitgesneden. Volledig borduurwerk, of alleen de rand en jouw logo. Er is bijna onbeperkte keuze om jouw kleding van precies de juiste patch te voorzien!

Slipmatten

Bescherm je platen met custom made slipmatten en geef zo je eigen draai aan jouw favoriete elpees. En geen krassen én een uniek item.
U vraagt, wij draaien.

Beanies

Maak je outfit helemaal af met een op maat gemaakte beanie. Zo houd jij je hoofd warm wanneer het koel is en cool wanneer het warm wordt. Check snel de mogelijkheden.

Overige mechandise

Meer informatie?

Meer weten over onze producten? Vul ons contactformulier in, mail ons via info@cobraprint.nl, bel ons via 040 275 51 00 of loop gewoon eens binnen in onze showroom aan de Hurksestraat 20-68 in Eindhoven.