Menu Sluiten

Beanies en mutsen

Beanies en mutsen bedrukken of borduren? Heerlijk warm voor in de winter, er zijn zoveel verschillende soorten dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Je hebt Cuff beanies, Docker mutsen, mutsen met een pompon, lange mutsen of juist korte mutsen en we hebben natuurlijk ook nog babymutsjes en mutsen met een klep. Afhankelijk van de soort muts of beanie kunnen we ze bedrukken of borduren. Dit met je eigen logo, ontwerp, website of andere tekst. Ook kunnen we er een patch op persen. 

Hieronder zie je een aantal door ons gemaakte mutsen. op foto één zie je 2 geborduurde beanies met logo, de kleuren zijn metallic zilver en goud. Op de tweede foto is een babymutsje bedrukt met een DTF transfer. Ook op de derde foto zie je een bedrukking met dtf transfer en als laatste zie je een geborduurde website tekst. 

Hier zie je 2 geborduurde mutsen. Deze mutsen hebben we gemaakt voor Wolves & lions. We hebben het logo op de beanie geborduurd.
Op de foto zie je een bedrukt baby mutsje. Deze baby mutsen bedrukken wij altijd met DTF transfers.
Op de foto zie je het hoofd van een paspop met een muts. Deze muts hebben we bedrukt met een DTf transfer.
Hier zie je een muts met daarop de website aanbouw-verzakt geborduurd.

Meer informatie?

Wil jij ook dat wij jouw mutsen bedrukken?  Dat is een topkeuze voor kwaliteit en maatwerk. Borduren en bedrukken is al mogelijk vanaf 5 mutsen. Meer weten? Vul ons contactformulier in, mail ons via info@cobraprint.nl, bel ons via 040 25 75 100 of loop gewoon eens binnen in onze showroom aan de Hurksestraat 20-68 in Eindhoven.