Menu Sluiten

Kleding patches

Kleding patches of emblemen zijn een stuk stof (vilt of twill) die blanco, geborduurd of bedrukt zijn. Patches zijn er in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen voor een volledig geborduurde patch of een patch waarbij alleen het logo geborduurd wordt op twill. Een patch bevestig je bijvoorbeeld aan een jas, cap of tas. Een patch kan op het textiel worden bevestigd door deze erop te stikken met garen, maar ook met klittenband of een lijmlaag (iron-on strijk embleem). Dit laatste doen we onze eigen persen, maar kun je ook zelf doen met je strijkijzer.

Een patch wordt ook wel embleem, insigne of badge genoemd zijn geschikt voor veel doeleinde. Je hebt bijvoorbeeld carnavalsemblemen, motoremblemen , patches met 3d borduring en nog veel meer. We kunnen ze maken in alle vormen en maten, zelf als je een uitsnede wil hebben in de patch is dat mogelijke. Hieronder zie je een aantal van onze voorbeelden.

Op deze foto zie je een aantal van onze kleurrijke strijk emblemen.
Hier zie je ook verschillende patches. Ze zijn allemaal zwart en wit.
Dit is de derde foto. We kunnen patches borduren of bedrukken. Hier zie je voorbeelden van geborduurde.
Op deze foto zie je geborduurde patches die op bijvoorbeeld een cap geperst kunnen worden (iron on strijk embleem)

Wat past het beste bij jou? Wij geven advies op maat!

Op zoek naar kledingpatches raak je verdwaalt in het web van mogelijkheden. Moet ik kiezen voor bedrukken of borduren, wil ik contour gesneden of gewoon vierkant, wat is twill? Met zoveel keuzes zien veel mensen door de bomen het bos niet meer.  Wij helpen graag met het maken van de juiste keuzes. 

Meer informatie?

Meer weten over de productie van kleding patches? Vul ons contactformulier in, mail ons via info@cobraprint.nl, bel ons via 040 25 75 100 of loop gewoon eens binnen in onze showroom aan de Hurksestraat 20-68 in Eindhoven.